Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4166
-0.01%
USD
3.4793
+0.65%
XAU
139.45
+0.32%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Alexa Visarion

Profesie
regizor

Data si locul nasterii
11 Septembrie 1947 - Botosani

Varsta: 67 de ani

Alexa Visarion este un regizor si scenarist roman de teatru si film.
Filmografie
Ca regizor
Inainte de tacere (1978)
Inghititorii de sabii (1981)
Napasta (1982)
Punct si de la capat (1985)
Vinovatul (1991)
Luna Verde (2008)
Ca scenarist
Inghititorii de sabii (1981)
Napasta (1982)
Vinovatul (1991)
Luna Verde (2008)
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Alexa_Visarion

Ultimele stiri

TIFF 13 - pe ultima suta de metri
Cotidianul - Sambata, 7 Iunie 2014
Dupa opt zile pline la Cluj, TIFF se apropie de final. Castigatorii competitiei, alaturi de invitatii speciali Debra Winger, Krzysztof Zanussi si Florin Zamfirescu, vor urca pe scena Teatrului National din Cluj sambata, 7...
TIFF 13 - pe ultima suta de metri
Sarbatoarea teatrului de la Sibiu: 2.500 de artisti din 70 de tari vor veni la Festivalul...
Adevarul Online - Miercuri, 21 Mai 2014
La Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS), care va desfasura intre 6 si 15 iunie la Sibiu, vor participa peste 2.500 de artisti din 70 de tari. Productia "Oidip" a Teatrului National din Sibiu este o adaptare...
Sarbatoarea teatrului de la Sibiu: 2.500 de artisti din 70 de tari vor veni la Festivalul...
Iulia Ionescu, petrecere de pomina cu alcool
Atac - Vineri, 25 Aprilie 2014
Iulia Ionescu a disparut de acasa in luna februarie si timp de patru zile a batut la portile manastirilor din Neamt si Suceava, unde ar fi incercat sa se calugareasca, dupa cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei,...
Filmul romanesc triumfa in lume
Cotidianul - Sambata, 26 Aprilie 2014
Premiera in spatiul nord-american a filmului “Ana” Cunoscutul regizor si scenarist de teatru si film Alexa Visarion va prezenta in premiera in spatiul nord-american noul sau film, intitulat “Ana”, pe...
Filmul romanesc triumfa in lume
Lectii cu si despre teatru si film, cu Alexa Visarion
Cotidianul - Joi, 17 Aprilie 2014
Regizorul Alexa Visarion a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UNATC „I.L. Caragiale“ din Bucuresti. Senatul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ din...
Lectii cu si despre teatru si film, cu Alexa Visarion
Lectii cu si despre teatru si film, cu Alexa Visarion
Cotidianul - Vineri, 18 Aprilie 2014
Regizorul Alexa Visarion a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UNATC „I.L. Caragiale“ din Bucuresti. Senatul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ din...
Lectii cu si despre teatru si film, cu Alexa Visarion
La UNATC incepe o saptamana "Altfel"
Jurnalul National - Duminica, 6 Aprilie 2014
Un eveniment studentesc asteptat nu numai de tineri iubitori de teatru dar si de specialisti in domeniu, care urmaresc fenomenul artelor spectacolului, se va desfasura intre 7 si 11 aprilie la UNATC - Universitatea Nationala...
La UNATC incepe o saptamana "Altfel"
Intalnire cu primavara in teatre
Cotidianul - Vineri, 4 Aprilie 2014
Teatrul National Bucuresti Bal la Teatrul National pentru Copii La finalul seriei “Povestilor de Primavara, la “Teatrul National pentru Copii” va avea loc un BAL. Duminica, 6 aprilie, de la ora 11.00, cei...
Intalnire cu primavara in teatre
De la viata de manastire, la bairam cu bere: Iulia Ionescu isi sarbatoreste libertatea cu alcool
ROMÂNIATV.NET - Vineri, 4 Aprilie 2014
Iulia Ionescu a disparut de acasa in luna februarie si timp de patru zile a batut la portile manastirilor din Neamt si Suceava, unde ar fi incercat sa se calugareasca, dupa cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei,...
De la viata de manastire, la bairam cu bere: Iulia Ionescu isi sarbatoreste libertatea cu alcool
Interviu cu Razvan Codrescu (I): "Sintem o tara masiv descrestinata!"
Adevarul Online - Joi, 20 Martie 2014
Acum citiva ani, scriitorul, teologul si istoricul Razvan Codrescu a facut acelasi lucru intr-o discretie deplina. Licentiat al Facultatii de Litere din cadrul Universitatii bucurestene, profesor, publicist si editor,...
Interviu cu Razvan Codrescu (I): "Sintem o tara masiv descrestinata!"
Constatarile unei saptamani de vara Constatarile unei saptamani de vara

1. Iohannis s-a intalnit cu Basescu si incearca sa ascunda asta. A dat, fara sa-l forteze nimeni, o declaratie in care anunta ca nu... [continuare]

Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher

Oricat de deplasata ar fi comparatia intre Romania si Anglia, nu pot sa nu remarc cat de asemanatoare sunt traseele acestor perechi de... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online