Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4607
-0.17%
USD
3.2281
+0.15%
XAU
134.45
-0.17%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Elena Carstea

Profesie
cantareata

Data si locul nasterii
26 Februarie 1962 - Agnita, judetul Sibiu

Varsta: 52 de ani

Elena Carstea este o solista de muzica pop, compozitoare si textiera romana.
A absolvit in anul 1981 liceul Pedagogic din Sibiu si inca de la 16 ani si-a format primul grup alaturi de Ioan Gyuri Pascu. Formatia celor doi s-a numit «Trandafirii negri». A cantat de mic copil alaturi de sora sa in formatii muzicale scolare.
Aparitii si activitate muzicala
Colaboreaza cu grupul Star 2000 a lui Petre Geambasu pentru un turneu in Emiratele Arabe Unite
In perioada 1982-1986, este solista formatiilor Cornel Varban si Alexandru Wilmany. compune piesa "ochii tai" care devine un mare succes
Din 1990 a efectuat turnee in SUA, Germania, Canada, Marea Britanie. A sustinut peste 3.000 de concerte si are emisiuni radio si TV.
In 1996 semneaza albumul de versuri «Poezele pentru Vipi», ilustrat de Stefan Popa Popas.
Din 1994 este director artistic la Complexul artistic Vox Maris.
In 1999 infiinteaza si este presedinte de onoare al Sindicatului Interpretilor si Compozitorilor Liberi Profesionisti.
Premii
1983, obtine premiul publicului la festivalul «Melodii 83» cu piesa «Ochii tai»
1995, locul I la festivalul Izmir, Turcia
1996, Radio Contact o desemneaza cea mai buna interpreta a anului din partea Radio Contact
1998, locul I la Coven, Irlanda
1998, PREMIUL III -Egiypt-cu piesa-"Every time u walk away"
1999, locul I pentru piesa gelozie, Vilnius, Lituania si locul II pentru piesa Noi
2000, premiul al I pentru piesa let's change the world, compozitie proprie
2000, obtine premiul emisiunii Duminica in familie, Antena 1
in anul 2004-este decorata cu ordinul "Meritul Cultural-in grad de cavaler" de Presedintele Romaniei Ion Iliescu
Discografie
1989 - Ochii tai
1990 - Sunday
1993 - Colinde (cu Stefan Iordache)
1993 - Balada pentru Sanda
1994 - O iubire imposibila
1996 - 5 anotimpuri
1998 - Nu sunt perfecta
2000 - Colinde americane
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Elena_Carstea

Ultimele stiri

Elena s-a lipit de un nou scandal cat casa! Cantareata si-a pus-o in cap pe una dintre cele mai bune...
Cancan - Luni, 3 Martie 2014
Elena Carstea si Silvia Dumitrescu s-au certat la cutite acum cativa ani, apoi s-au impacat, dar acum au dezgropat securea razboiului. Totul a plecat de la finala Eurovision de sambata seara. Cele doua cantarete s-au...
Elena s-a lipit de un nou scandal cat casa! Cantareata si-a pus-o in cap pe una dintre cele mai bune...
"Sa o ajute cineva pe Paula cu hainele!"
Click! - Duminica, 2 Martie 2014
Tinutele cu care s-au prezentat cei 12 concurenti la selectia nationala Eurovision n-au fost pe placute tuturor. Designerul Razvan Ciobanu a criticat dur tinuta cantaretilor, iar Elena Carstea, tocmai din America, a gasit...
"Sa o ajute cineva pe Paula cu hainele!"
Horoscopul lui Dom' Profesor. Astazi sunt avantajate zodiile...
Evenimentul Zilei - Miercuri, 26 Februarie 2014
Astazi sunt avantajate zodiile Taur, Gemeni, Leu, Balanta, Varsator, Pesti. Pe 26 februarie s-au nascut Victor Hugo, Honore Daumier, Buffalo Bill Cody, Johnny Cash, Camille Flamarion, Michael Bolton, Sandie Shaw, Bogdan...
Horoscopul lui Dom' Profesor. Astazi sunt avantajate zodiile...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Simona Halep si Monica...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sorana Carstea a fost eliminata din Turneul de la Doha. Poloneza Radwanska merge mai departe
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Sorana Carstea a fost eliminata...
Sorana Carstea a fost eliminata din Turneul de la Doha. Poloneza Radwanska merge mai departe
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Simona Halep si Monica...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Simona Halep si Monica...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sorana Carstea a fost eliminata din Turneul de la Doha. Poloneza Radwanska merge mai departe
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Sorana Carstea a fost eliminata...
Sorana Carstea a fost eliminata din Turneul de la Doha. Poloneza Radwanska merge mai departe
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Simona Halep si Monica...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Sport.ro - Joi, 13 Februarie 2014
►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool! Simona Halep si Monica...
Halep si Niculescu s-au calificat in urmatorul tur la Doha! Simona a avut cel mai greu meci! Cu cine...
Dan Sultanescu:  7 concluzii despre putere si spirit civic in Romania Dan Sultanescu: 7 concluzii despre putere si spirit civic in Romania

Dincolo de dezbateri si ideologie, dincolo de etichete si isterie, exista o realitate foarte practica, legata de efectul real al cazului... [continuare]

Antena 3 stramba voit cifrele rectificarii Antena 3 stramba voit cifrele rectificarii

Faptul ca nu au putere de a decide in locul guvernului, dar nici de control asupra acestuia, in ceea ce privește modul in care vor fi... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua 62
2 Astra Ploiesti 56
3 Petrolul Ploiesti 52
4 Dinamo 46
5 FC Vaslui 45
6 Pandurii Tg. Jiu 41
7 CFR Cluj 38
Vezi tot clasamentul
Ultimele meciuri jucate
Astra Ploiesti  1 - 0  Concordia Chiajna
Petrolul Ploiesti  2 - 0  Gaz Metan
Otelul Galati  0 - 1  CFR 1907 Cluj
Ceahlaul P-Neamt  0 - 1  Dinamo
Pandurii Tg. Jiu   -   Sageata Navodari
Vezi toate rezultatele
Urmatoarele meciuri
Sambata, 19 Aprilie
17:00 FC Vaslui - Corona Brasov  
19:30 CFR 1907 Cluj - Ceahlaul P-Neamt  
Duminica, 20 Aprilie
14:00 Dinamo - Astra Ploiesti  
16:30 Botosani - Pandurii Tg. Jiu  
19:00 Sageata Navodari - Petrolul Ploiesti  
Luni, 21 Aprilie
21:00 Viitorul Constanta - Steaua  
Vezi toate meciurile
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online