Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4110
-0.03%
USD
4.0777
-1.49%
XAU
157.96
-1.57%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Condamnari in "penal", toleranta pe plan sportiv
Bursa - Vineri, 10 Aprilie 2015
Justitia continua sa faca ordine in fotbalul autohton. Audierile, arestarile, condamnarile si eliberarile se deruleaza fara oprire - nu iese bine din penitenciar un personaj ca imediat locul ii este luat de un altul, exact ca...
Condamnari in "penal", toleranta pe plan sportiv
Ciolos, la Parchet, dupa o plangere facuta de un condamnat din dosarul ICA
Telegraf Constanta - Joi, 9 Aprilie 2015
Fostul ministru al Agriculturii Dacian Ciolos a fost audiat ca martor, ieri, la Parchetul instantei supreme, intr-un dosar privind modul in care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila in cauza privatizarii ICA,...
Ciolos, la Parchet, dupa o plangere facuta de un condamnat din dosarul ICA
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Luni, 6 Aprilie 2015
CVM Tomis Constanța va evolua in turneul final rezervat speranțelor Sambata și duminica, Sala Polivalenta din Tulcea a gazduit partidele din cadrul turneului semifinal al Campionatului Național de volei rezervat...
"Un print al scenei - Gheorghe Cozorici" evocat in Serile de Poveste
Jurnalul National - Joi, 2 Aprilie 2015
Vezi galeria foto Din ciclul "O Seara de Poveste", Fundatia Geo Barton, in colaborare cu Teatrul National din Bucuresti, va prezinta vineri, 3 aprilie 2015, ora 19.00, la Sala Media, "Un print al scenei - Gheorghe...
"Un print al scenei - Gheorghe Cozorici" evocat in Serile de Poveste
DNA: Valcov a cumparat 101 tablouri, prin interpusi, de la case celebre de licitatii
Bursa - Sambata, 28 Martie 2015
Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a cumparat, prin interpusi, 101 tablouri de la case celebre de licitatii, operele de arta fiind ridicate de procurori, urmand a fi expertizate si predate unei institutii...
DNA: Valcov a cumparat 101 tablouri, prin interpusi, de la case celebre de licitatii
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Joi, 26 Martie 2015
Inscrieri la ACSSF Farul 2010 Asociatia Club Sportiv Scoala de Fotbal (ACSSF) Farul 2010 Constanta face inscrieri pentru grupele de copii nascuți in anii 2008 și 2009. Inscrierile au loc la sediul clubului, aflat in...
Minerii, de cinci zile in greva foamei. Solutii, saptamana viitoare!
Pandurul - Vineri, 20 Martie 2015
Astazi este a cincia zi de greva foamei a minerilor din CE Oltenia, protest pornit luni de Manu Tomescu si Florin Predescu, carora li s-au alatura zeci de ortaci. Multi dintre ei au ajuns la spital, unul chiar de doua ori. La...
Minerii, de cinci zile in greva foamei. Solutii, saptamana viitoare!
Zeci de mineri in greva foamei, primele probleme medicale
Pandurul - Joi, 19 Martie 2015
Astazi este a patra zi de greva foamei pentru primii protestatari din fata CE Oltenia, Manu Tomescu si Florin Predescu. Peste 30 de mineri s-au solidarizat cu ei pana aseara. Deja au inceput sa apara si primele probleme in...
Zeci de mineri in greva foamei, primele probleme medicale
Petitie si scrisoare deschisa catre Iohannis: "Domnule presedinte, interveniti pentru restaurarea...
Jurnalul National - Duminica, 15 Martie 2015
Vezi galeria foto Scriitorul clujean Horia Muntenus a lansat recent o scrisoare deschisa la adresa Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. El cere in mod imperativ ca seful statului sa faca demersurile care ii stau in...
Petitie si scrisoare deschisa catre Iohannis: "Domnule presedinte, interveniti pentru restaurarea...
Excesul de ideologie dauneaza grav cinemaului
Adevarul Online - Duminica, 15 Martie 2015
Cu Ursul de argint de la Berlin in portofoliu, Aferim! a intrat in forta in cinematografele de la noi. Promovat drept un autentic "western balcanic", filmul lui Radu Jude promitea resuscitarea cinemaului autohton. Parea ca...
Dan Sultanescu: 
​​
Cum se va schimba politica, in urma 
​ofensivei  DNA? 6 efecte de urmarit Dan Sultanescu: ​​ Cum se va schimba politica, in urma ​ofensivei DNA? 6 efecte de urmarit

Romanii se bucura ca, in sfarsit, exista si corupti, nu doar coruptie. Activitatea DNA este receptata pozitiv de populatie, care simte ca,... [continuare]

Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania

Dupa alegeri, am constatat o preocupare constanta in zona PNL si a dreptei de a contesta legitimitatea lui Victor Ponta, pentru ca a pierdut... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online