Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4774
+0.12%
USD
3.9348
-0.07%
XAU
161.36
+1.32%
Arhiva stiri
 
Horoscop
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 87 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Se bate cu pumnii in piept ca merge mereu in vizita la Mariuca, insa Angelica sare peste vizita
Cancan - Marti, 23 Februarie 2016
Angelica Constantin, mama naturala a Mariucai, are dreptul sa-și vada fiica o data pe luna la orfelinat, insa cand trebuie sa-și viziteze copilul spune pas. S-a luptat sa o ia pe Mariuca din mediul curat in care traia in...
Se bate cu pumnii in piept ca merge mereu in vizita la Mariuca, insa Angelica sare peste vizita
VERDICT: Imagini cu un puternic impact emoțional pentru admiratoarele Adelinei Pestrițu! "Nu poți...
Cancan - Vineri, 19 Februarie 2016
Adelina Pestrițu, Cristina Cioran și Ozana Barabancea se afla printre vedetele care au primit bile negre, saptamana asta, la capitolul vestimentație! Ele au fost criticate de fashion editor-ul revistei “Ciao", care...
VERDICT: Imagini cu un puternic impact emoțional pentru admiratoarele Adelinei Pestrițu! "Nu poți...
Mama naturala a Mariucai a cedat: "Ii dau fata Luminitei Anghel cu o singura conditie!"
Cancan - Miercuri, 17 Februarie 2016
Angelica Constantin, mama naturala Mariucai - fiica adoptiva a Luminitei Anghel, a declarat pentru CANCAN.ro ca i-o da spre adoptie pe Mariuca cu o singura conditie. Angelica Contantin are o situatie financiara precara, iar...
Mama naturala a Mariucai a cedat: "Ii dau fata Luminitei Anghel cu o singura conditie!"
Mama naturala a Mariucai a cedat: "Ii dau fata Luminitei Anghel cu o singura conditie!"
Cancan - Miercuri, 17 Februarie 2016
Angelica Constantin, mama naturala Mariucai - fiica adoptiva a Luminitei Anghel, a declarat pentru CANCAN.ro ca i-o da spre adoptie pe Mariuca cu o singura conditie. Angelica Contantin are o situatie financiara precara, iar...
Mama naturala a Mariucai a cedat: "Ii dau fata Luminitei Anghel cu o singura conditie!"
A ajuns sa cerșeasca la metrou! Este infiorator ce s-a ales de mama naturala a fetiței adoptate de...
Cancan - Marti, 16 Februarie 2016
Angelica Constantin, mama naturala Mariucai - fiica adoptiva a Luminitei Anghel, isi duce zilele cu greu zilele, iși cauta de munca, insa niciunde nu gasește. Femeia vinde flori sau cerșește la metrou. Angelica...
A ajuns sa cerșeasca la metrou! Este infiorator ce s-a ales de mama naturala a fetiței adoptate de...
"Ce palme are Caragiu asta!"
Jurnalul National - Luni, 8 Februarie 2016
"Dragalasilor, actorii lu' tata, ia mai graiti voi o silaba, mai balbaitiva nitel, sa tragem mai multe duble la scenele astea in care Tomita Caragiu imi da palme. Da nebunul asta niste palme tari, de nici nu ma mai...
"Ce palme are Caragiu asta!"
Maestrul Sergiu Nicolaescu, un as al cinematografiei romanesti
Adevarul Online - Luni, 4 Ianuarie 2016
A devenit evident faptul ca orice actor sau regizor consacrat are admiratori si contestatari. Totusi, cel mai elegant mod cu putinta este ca atat unii, cat si ceilalti sa-si axeze evaluarea asupra operei si nu a persoanei. ...
Maestrul Sergiu Nicolaescu, un as al cinematografiei romanesti
Stiri pe scurt
Timpul - Marti, 1 Decembrie 2015
Istorie 1 Decembrie 2015, ora 07:38 (ISTORIE) Regina Maria, un destin de excepție Print Marime Font Inima Reginei Maria a fost mutata recent de la Muzeul de Istorie a Romaniei, la Castelul Pelisor de la Sinaia, in...
Stiri pe scurt
Ciolos propune guvern dambovitean cu izvoare la Bruxelles
Bursa - Luni, 16 Noiembrie 2015
* ACTUALIZARE Tariceanu: "Asistam la o noua majoritate PNL-PSD-UNPR" * "De maine, ALDE este in opozitie" Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat azi ca s-a format o noua majoritate PNL - PSD - UNPR care sustine...
Ciolos propune guvern dambovitean cu izvoare la Bruxelles
Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice
Bursa - Miercuri, 11 Noiembrie 2015
* ACTUALIZARE 22:15 Dragnea: "Ciolos ne-a spus ca joi se va concentra pe lista de ministri, PSD nu face propuneri" Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, le-a...
Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice
5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor 5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor

Desi nu mai detine functia de prim-ministru, PSD are in continuare cele mai importante sanse sa castige alegerile de anul viitor. Stiu, cei... [continuare]

Societatea in care invingatorul ia totul Societatea in care invingatorul ia totul

Am sa fac ceva ce nimeni din tabara cealalta nu a facut vreodata - am sa urez succes noului guvern Iohannis, cu toata sinceritatea. Am sa... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa