Newsletter
Curs valutar
EUR
4.5013
-0.16%
USD
4.0240
-0.20%
XAU
149.89
+0.81%
Arhiva stiri
 
Horoscop
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 87 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Stiri pe scurt
Timpul - Marti, 1 Decembrie 2015
Istorie 1 Decembrie 2015, ora 07:38 (ISTORIE) Regina Maria, un destin de excepție Print Marime Font Inima Reginei Maria a fost mutata recent de la Muzeul de Istorie a Romaniei, la Castelul Pelisor de la Sinaia, in...
Stiri pe scurt
Ciolos propune guvern dambovitean cu izvoare la Bruxelles
Bursa - Luni, 16 Noiembrie 2015
* ACTUALIZARE Tariceanu: "Asistam la o noua majoritate PNL-PSD-UNPR" * "De maine, ALDE este in opozitie" Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat azi ca s-a format o noua majoritate PNL - PSD - UNPR care sustine...
Ciolos propune guvern dambovitean cu izvoare la Bruxelles
Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice
Bursa - Miercuri, 11 Noiembrie 2015
* ACTUALIZARE 22:15 Dragnea: "Ciolos ne-a spus ca joi se va concentra pe lista de ministri, PSD nu face propuneri" Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, le-a...
Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice
Directorul adjunct al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din IGPR, urmarit penal
Bursa - Marti, 10 Noiembrie 2015
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus ieri efectuarea urmaririi penale fata Constantin Bolbosanu, la data faptelor sef serviciu in cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din...
Actualitatea economica interna si externa in date
Bursa - Miercuri, 7 Octombrie 2015
8 oct Bucuresti - Institutul National de Statistica publica date referitoare la ''Laptele de vaca colectat si productia de produse lactate'' si ''Sacrificarile de animale si pasari si productia de carne'' in luna august. 8...
Basarabenii din sportul romanesc (1). Frații Vilcov
Timpul - Marti, 6 Octombrie 2015
Este vorba de istoria unor sportivi de performanța nascuți in Basarabia, RSSM și Republica Moldova, dar care din variate motive au cunoscut consacrarea in sportul romanesc. Necesitatea unui asemenea demers este mai mult...
Incepe Colocviul de Poezie Japoneza
Telegraf Constanta - Joi, 24 Septembrie 2015
Cea de-a XXI-a ediție a Colocviului National de Poezie Clasica Japoneza, organizat de Societatea de Haiku de la Constanta (SHC), se va deschide sambata, de la ora 10.00, la Biblioteca Județeana „Ioan N. Roman”,...
Incepe Colocviul de Poezie Japoneza
21 de ani de poezie nipona
Telegraf Constanta - Luni, 21 Septembrie 2015
Constanța este legata de Japonia nu doar prin acordul de infrațire, semnat in anul 1977, cu orașul Yokohama. Urbea de la Marea Neagra se poate mandri și cu respectul pentru cultura din Țara Soarelui Rasare, deoarece in...
21 de ani de poezie nipona
Caravana filmului romanesc, la Calarasi!
Impact Giurgiu - Vineri, 11 Septembrie 2015
"Caravana filmului romanesc - capodopere ale cinematografiei nationale" soseste, din nou, la Calarasi. Timp de patru seri, in perioada 10 - 13 septembrie a.c., publicul de toate varstele este invitat sa vizioneze nemuritoare...
Caravana filmului romanesc, la Calarasi!
Stiri pe scurt
Timpul - Joi, 10 Septembrie 2015
Actualitate 10 Septembrie 2015, ora 07:30 ANALIZACum scufunda DNA elita corupta Print Marime Font In 2014, procurorii anticorupție au avut cele mai multe dosare inregistrate și soluționate, cele mai multe...
Stiri pe scurt
5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor 5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor

Desi nu mai detine functia de prim-ministru, PSD are in continuare cele mai importante sanse sa castige alegerile de anul viitor. Stiu, cei... [continuare]

Societatea in care invingatorul ia totul Societatea in care invingatorul ia totul

Am sa fac ceva ce nimeni din tabara cealalta nu a facut vreodata - am sa urez succes noului guvern Iohannis, cu toata sinceritatea. Am sa... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa