Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4166
-0.01%
USD
3.4793
+0.65%
XAU
139.45
+0.32%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Ultimul minut
Telegraf Constanta - Miercuri, 15 Octombrie 2014
CS VOLEI 2004 TOMIS CONSTANȚA NU VA JUCA IN DIVIZIA A2 La sfarșitul acestei saptamani este programata și prima etapa din Divizia A2 la volei feminin, competiție in care ar fi trebuit sa joace și formația constanțeana...
GALERIE FOTO Petrolul a invins Viitorul cu 3-0, intr-o partida amicala! Ianis Hagi a fost titular
Gazeta Sporturilor - Sambata, 11 Octombrie 2014
Petrolul si Viitorul au profitat de pauza prilejuita de meciul Romania-Ungaria si au disputat o partida amicala. Meciul s-a jucat cu portile inchise, iar ploiestenii au cistigat cu 3-0 in fata echipei lui Hagi. Golurile...
GALERIE FOTO Petrolul a invins Viitorul cu 3-0, intr-o partida amicala! Ianis Hagi a fost titular
Stiri pe scurt
Timpul - Joi, 9 Octombrie 2014
Cultura 9 Octombrie 2014, ora 14:51 Francezul Patrick Modiano a caștigat premiul Nobel pentru literatura 2014 Print Marime Font Patrick Modiano are 69 de ani si este cel de-al 11 scriitor de origine franceza care...
Stiri pe scurt
Cand FNT se doreste a fi brand cultural de tara
Jurnalul National - Luni, 6 Octombrie 2014
Vezi galeria foto Festivalul National de Teatru a produs primul sau spectacol - "West Side Story". Editia a XXIV-a: 24 octombrie - 2 noiembrieSta sa inceapa FNT! Adica Festivalul National de Teatru, care a ajuns la a...
Cand FNT se doreste a fi brand cultural de tara
Licitatii, vernisaje, nasteri
Bursa - Vineri, 3 Octombrie 2014
Ieri, fiind joi, a fost o explozie de simeze, numeroase vernisaje importante blocand agenda specializata in creatia plastica. Desigur, motivul principal nu este ziua mea de nastere, 2 octombrie, ci faptul ca a picat intr-o...
Licitatii, vernisaje, nasteri
Inceput spectaculos de stagiune teatrala. Cinci productii ale Nationalului sibian vor avea premiera...
Jurnalul National - Marti, 30 Septembrie 2014
SEBASTIAN MARCOVICI Marat - Sade Vezi galeria foto Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu prezinta cele mai proaspete titluri din actualul repertoriu intr-o microstagiune de cinci zile (1-5 octombrie), marcand astfel...
Inceput spectaculos de stagiune teatrala. Cinci productii ale Nationalului sibian vor avea premiera...
Vanzari linistite
Bursa - Vineri, 26 Septembrie 2014
Imi era dor de o cronica linistita de vanzare, sa admir linistit oferta, sa vad preturile cum zboara, sa le girez cu un semn in documentatia mea. Mai schimb o parere cu femeia in rosu de Sirato, care isi framanta mainile in...
Vanzari linistite
Telegraf
Telegraf Constanta - Sambata, 13 Septembrie 2014
GERMANIA Roman mort in inchisoare Un roman de 21 de ani, Constantin M., a murit in conditii suspecte intr-o inchisoare din vestul Germaniei, procuratura din Bielefeld deschizand o ancheta pentru elucidarea cauzelor mortii,...
Opozitia boicoteaza Romania
Telegraf Constanta - Vineri, 5 Septembrie 2014
LECTIE DE OMORAT INTERESUL NATIONAL In aleea Modrogan, pedelistii joaca Ciuleandra. Le-a ieșit și asta! Despre ce este vorba? Nimic șocant, senzațional, violent, hipotermic. Era vorba doar despre interesul național,...
Opozitia boicoteaza Romania
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Sambata, 23 August 2014
HCM, VICTORIE IN AMICALUL CU STEAUA Handbal Club Municipal Constanța a disputat, vineri seara, la București, prima partida de verificare de la reluarea pregatirilor. Jucatorii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko...
Constatarile unei saptamani de vara Constatarile unei saptamani de vara

1. Iohannis s-a intalnit cu Basescu si incearca sa ascunda asta. A dat, fara sa-l forteze nimeni, o declaratie in care anunta ca nu... [continuare]

Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher

Oricat de deplasata ar fi comparatia intre Romania si Anglia, nu pot sa nu remarc cat de asemanatoare sunt traseele acestor perechi de... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online