Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4000
-0.35%
USD
3.2715
-0.16%
XAU
135.97
-0.71%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 85 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Bucuresti 555. Balurile de altadata, de la luxul orbitor la mahala
Jurnalul National - Joi, 24 Iulie 2014
Arhivele Nationale ale Romaniei Si a venit momentul cand arsita Orientului a inceput sa fie data la o parte de evantaiul Occidentului, iar aceasta boare fusese adusa de pasoptisti. S-a schimbat, astfel, si felul de a se...
Bucuresti 555. Balurile de altadata, de la luxul orbitor la mahala
Cinematograful Republica, transformat in Centrul "Jean Constantin"
Telegraf Constanta - Joi, 24 Iulie 2014
EMBLEMA In 1954, in Constanța era inaugurat cinematograful Republica. O emblema atat pentru oraș, cat și pentru țara, pentru ca era al doilea cinematograf ca marime și importanța din Romania, dupa Patria din București....
Cinematograful Republica, transformat in Centrul "Jean Constantin"
Fotbal - Steaua s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor
Gazeta de Sud - Miercuri, 23 Iulie 2014
Steaua Bucuresti s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins, astazi, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0, echipa norvegiana Strømsgodset IF, in mansa secunda a turului doi preliminar...
Mitrescu: Doar 11 salariati au platit cotizatie la SMER
Pandurul - Luni, 21 Iulie 2014
Liderul sindical Gabriel Caldaruse a declarat ca Sindicatul Mine Energie Rovinari are circa 3000 de membri si ca recent au venit 400 de persoane de la Sindicatul Energia Rovinari, condus de Constantin Mitrescu. Cel din urma...
Ciolos, stiuletele si China
Adevarul Online - Sambata, 19 Iulie 2014
Pentru foarte multi altii, pentru mari decidenti europeni, miza umana Dacian Ciolos se confunda cu una, enorma, politica, economica si de dezoltare generala prin exinderea spre piete externe ofertante. Daca prima afirmatie nu...
Ciolos, stiuletele si China
Inalta Curte a respins cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA de la Curtea de Apel...
Curierul National - Sambata, 12 Iulie 2014
Dosarul pivind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) ramane la Curtea de Apel Bucuresti si va fi judecat in 4 august, dupa ce instanta suprema a respins, ieri, cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a...
Inalta Curte a respins cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA de la Curtea de Apel...
Ponta spune ca a cerut date cu terenurile din cazul Voiculescu si ca nu este problema de legalitate
Curierul National - Miercuri, 9 Iulie 2014
Premierul Victor Ponta, lider al PSD, a declarat ca a cerut o informare din partea Ministerului Agriculturii si a Agentiei Domeniilor Statului privind terenurile implicate in cazul Voiculescu si ca din datele primite rezulta...
A fost odata...
Telegraf Constanta - Sambata, 5 Iulie 2014
5 iulie 328 - A avut loc inaugurarea oficiala a celui de-al doilea pod peste Dunare, construit de arhitectul roman Theophilus Patricius, care a conceput si o monografie despre podul lui Apollodor, de la Drobeta. 1820 - S-a...
Dan Voiculescu - sechestru pe terenuri si actiuni
Bursa - Miercuri, 2 Iulie 2014
* 7 iulie - sentinta definitiva Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a extins ieri sechestrul asigurator pe averea omului de afaceri Dan Voiculescu pentru recuperarea presupusului prejudiciu de 60 de milioane de euro in dosarul...
Dan Voiculescu - sechestru pe terenuri si actiuni
Rapid a castigat meciul cu Federatia
Monitorul de Botosani - Miercuri, 2 Iulie 2014
Rapid a castigat, ieri, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (FRF), litigiul cu Federatia Romana de Fotbal, forul de la Lausanne acordand licenta clubului giulestean pentru editia 2014-2015 a Ligii I. "Tribunalul a facut...
Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher

Oricat de deplasata ar fi comparatia intre Romania si Anglia, nu pot sa nu remarc cat de asemanatoare sunt traseele acestor perechi de... [continuare]

Dan Sultanescu: Da. Am votat. La ce ajuta? Dan Sultanescu: Da. Am votat. La ce ajuta?

Cam asta este intrebarea a aproape 75% dintre cei care, de obicei, vin la vot in Romania. Pentru ca, de fapt, cam atatia sunt cei care au... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua 77
2 Astra Ploiesti 72
3 Petrolul Ploiesti 68
4 Dinamo 59
5 CFR Cluj 51
6 FC Vaslui 51
7 Pandurii Tg. Jiu 50
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online