Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4424
+0.10%
USD
3.9599
+0.21%
XAU
154.96
+1.15%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Lucrari de Tonitza, Grigorescu sau Pallady, la licitație
Telegraf Constanta - Sambata, 21 Februarie 2015
Cu ocazia Marțișorului, iubitorii de arta sunt anunțați ca, in prag de primavara, iși pot imbogați colecțiile cu lucrari ce evoca fragilitatea diafana a naturii sau inefabilul frumuseții feminine. Este vorba despre...
Lucrari de Tonitza, Grigorescu sau Pallady, la licitație
Peste 80 de filme romanești in cursa pentru nominalizari la Gopo 2015
Telegraf Constanta - Vineri, 20 Februarie 2015
A inceput numaratoarea inversa pentru gala premiilor Gopo, care recompenseaza cele mai bune producții cinematografice autohtone, aceasta urmand sa aiba loc pe 30 martie, in Bucuresti. In cursa pentru nominalizarile la cea...
Peste 80 de filme romanești in cursa pentru nominalizari la Gopo 2015
Fotbal bogat in dosare penale!
Bursa - Joi, 19 Februarie 2015
Fotbalul autohton reuseste, in ultima perioada, sa ajunga in atentia publicului mai mult din cauza scandalurilor si dosarelor penale decat datorita performantelor sportive. Dosarele "Valiza", "Transferurile", "Mita pentru...
Fotbal bogat in dosare penale!
EXCLUSIV! Dialogul halucinant dintre Adriean Videanu si procuror: "Aoleu! Mama mea.." Ce s-a...
Cancan - Joi, 29 Ianuarie 2015
Adriean Videanu a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri la sediul DNA. Surse judiciare au povestit in exclusivitate pentru CANCAN.RO dialogul halucinant pe care fostul ministru l-a avut cu procurorul...
EXCLUSIV! Dialogul halucinant dintre Adriean Videanu si procuror: "Aoleu! Mama mea.." Ce s-a...
Elevii de școala primara descopera "Comorile condeiului"
Telegraf Constanta - Vineri, 30 Ianuarie 2015
2.629 de elevi ai claselor a II-a - a IV-a participa astazi la Concursul județean de caligrafie și ortografie ”Comorile condeiului”, etapa locala, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța....
Elevii de școala primara descopera "Comorile condeiului"
EXCLUSIV! Dialogul halucinant dintre Adriean Videanu si procuror: "Aoleu! Mama mea.." Ce s-a...
Cancan - Joi, 29 Ianuarie 2015
Adriean Videanu a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri la sediul DNA. Surse judiciare au povestit in exclusivitate pentru CANCAN.RO dialogul halucinant pe care fostul ministru l-a avut cu procurorul...
EXCLUSIV! Dialogul halucinant dintre Adriean Videanu si procuror: "Aoleu! Mama mea.." Ce s-a...
Voiculescu ramane cu cei 10 ani de inchisoare
Telegraf Constanta - Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Dan Voiculescu ramane cu condamnarea de zece ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii ICA, dupa ce instanta suprema i-a respins, ieri, recursul in casatie. Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) s-a pronunțat...
Voiculescu ramane cu cei 10 ani de inchisoare
Doar 7 fotbalisti in lot! Din care trei portari! " Giulestenii au mai dat afara 3 jucatori de cimp
Gazeta Sporturilor - Joi, 15 Ianuarie 2015
Lucrurile sint departe de normalitate in Giulesti. Dupa ce la reunire au fost doar 9 jucatori, dintre care doi portari, rapidistii continua pe aceasta linie. Conducerea a renuntat la Kikas, la Jean-Bryan Boukaka si la...
Doar 7 fotbalisti in lot! Din care trei portari! " Giulestenii au mai dat afara 3 jucatori de cimp
Dan Voiculescu ramane condamnat la 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva
Telegraf Constanta - Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Dan Voiculescu ramane cu condamnarea de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a respins, ieri, cererea de anulare a pedepsei, decizia fiind definitiva. Hotararea a fost luata de un...
Dan Voiculescu ramane condamnat la 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva
2014, o retrospectiva. Si o intrebare
Adevarul Online - Marti, 30 Decembrie 2014
In 2014, societatea cvila a facut dovada ca manipularea are o limita, si ca nu, "cartile" nu sunt scrise dinainte de politicieni. Alegerea lui Iohannis drept presedinte, cind toate sondajele il creditau pe Victor Ponta, e o...
2014, o retrospectiva. Si o intrebare
Dan Sultanescu: 5 motive pentru care cred ca Eduard Hellvig ar putea fi un bun director SRI Dan Sultanescu: 5 motive pentru care cred ca Eduard Hellvig ar putea fi un bun director SRI

Sustinut de Klaus Iohannis si criticat de Traian Basescu, Eduard Hellvig va afla in perioada imediat urmatoare daca va fi votat pentru a... [continuare]

Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania

Dupa alegeri, am constatat o preocupare constanta in zona PNL si a dreptei de a contesta legitimitatea lui Victor Ponta, pentru ca a pierdut... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online