Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4029
0.00%
USD
3.4257
+0.22%
XAU
133.74
-0.47%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Opozitia boicoteaza Romania
Telegraf Constanta - Vineri, 5 Septembrie 2014
LECTIE DE OMORAT INTERESUL NATIONAL In aleea Modrogan, pedelistii joaca Ciuleandra. Le-a ieșit și asta! Despre ce este vorba? Nimic șocant, senzațional, violent, hipotermic. Era vorba doar despre interesul național,...
Opozitia boicoteaza Romania
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Sambata, 23 August 2014
HCM, VICTORIE IN AMICALUL CU STEAUA Handbal Club Municipal Constanța a disputat, vineri seara, la București, prima partida de verificare de la reluarea pregatirilor. Jucatorii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko...
SMER: Sute de absenti, trei castigatori, turul II pentru Balaceanu
Pandurul - Miercuri, 20 August 2014
Membrii Sindicatului Mine Energie (SME) Rovinari au participat ieri la primul tur de alegere a sefilor de departamente, lideri de grupa sindicala si vicelideri. Rezultatul final va fi pe 22 august, iar pe 23 va avea loc...
SMER: Sute de absenti, trei castigatori, turul II pentru Balaceanu
Start vot! Ziua cea mare la SME Rovinari!
Pandurul - Marti, 19 August 2014
Sindicatul Mine Energie Rovinari organizeaza, astazi, primul tur de scrutin pentru functiile de sef de departament, lider de grupa sindicala si vicelider de grupa sindicala. Urnele de vot se inchid la ora 17.00, peste 3.500...
Start vot! Ziua cea mare la SME Rovinari!
"Voi continua lupta impotriva lui Basescu si a sistemului sau dictatorial"
Bursa - Duminica, 17 August 2014
Omul de afaceri Dan Voiculescu sustine ca va apara libertatea presei si va continua lupta impotriva lui Traian Basescu si a "sistemului sau dictatorial", in primul articol aparut pe blogul personal dupa condamnarea in dosarul...
"Voi continua lupta impotriva lui Basescu si a sistemului sau dictatorial"
Ghips si copite de cai
Jurnalul National - Miercuri, 13 August 2014
Scena pe taisul cutitului, mustind de pericole in filmul "Nemuritorii". Dupa uciderea Marelui Viteaz, dupa uciderea lui Mihai Intregitorul, cativa dintre bravii capitani ai lui se aduna pentru a reveni in tara. Scenariul...
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Marti, 12 August 2014
CONSTANȚEANCA SELMA CADAR, BRONZ CU ECHIPA ROMANIEI LA ITF WORLD JUNIOR TENNIS La sfarșitul saptamanii trecute, la Prostejov (Cehia), s-a incheiat ITF World Junior Tennis, reprezentativa Under 14 a Romaniei de tenis de...
Kovesi trage de urechi functionarii altora
Telegraf Constanta - Marti, 12 August 2014
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a iesit, ieri, intr-unul din extrem de rarele interviuri pe care le-a acordat de cand este in aceasta functie si a transmis mesaje puternice in spatiul public. Aproape la fel de...
Kovesi trage de urechi functionarii altora
Judecatorul Mustata voia sa amane dosarul ICA pana se prescria
Curierul National - Marti, 12 August 2014
Kovesi: Retinerea si ulterior arestarea magistratului pentru fapte de coruptie au fost un moment important in acest dosarSeful DNA a spus ieri ca dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat s-ar fi prescris in luna...
Judecatorul Mustata voia sa amane dosarul ICA pana se prescria
Mitomania il pierde pe Dan Voiculescu
Bursa - Luni, 11 August 2014
Clic!, deschid Antena 3, pe ecran, scrie, cu rosu, "POST CONFISCAT". Cad pe ganduri. "Cum se poate?!" Daca postul este confiscat, atunci nu poate sa afiseze "POST CONFISCAT". Numai daca nu este confiscat, atunci postul poate...
Mitomania il pierde pe Dan Voiculescu
Constatarile unei saptamani de vara Constatarile unei saptamani de vara

1. Iohannis s-a intalnit cu Basescu si incearca sa ascunda asta. A dat, fara sa-l forteze nimeni, o declaratie in care anunta ca nu... [continuare]

Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher Dan Sultanescu: Ponta si Basescu vs Blair si Thatcher

Oricat de deplasata ar fi comparatia intre Romania si Anglia, nu pot sa nu remarc cat de asemanatoare sunt traseele acestor perechi de... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Astra Giurgiu 15
2 Steaua Bucureşti 15
3 Petrolul Ploieşti 13
4 CFR 1907 Cluj 13
5 Dinamo Bucureşti 12
6 ASA Târgu-Mureş 11
7 Ceahlăul Piatra-Neamţ 10
Vezi tot clasamentul
Ultimele meciuri jucate
ASA Tg-Mureş   -   Rapid
Otelul Galati   -   CFR Cluj
Dinamo   -   CSMS Iaşi
Ceahlaul P-Neamt   -   FC Brasov
Astra Giurgiu   -   Pandurii Tg. Jiu
Petrolul Ploieşti   -   Steaua
Vezi toate rezultatele
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online