Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4483
+0.04%
USD
3.9765
-0.27%
XAU
154.95
-0.04%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Romania nu va mai fi monarhie
Adevarul Online - Joi, 14 Mai 2015
Si tot felul de persoane, cu un comportament imoral sau chiar amoral, se urca in barca regalitatii, murdarind cat mai multe in jur, distrugand astfel prestigiul real al institutiei politico-juridice numita monarhie. Este...
Romania nu va mai fi monarhie
Violonistul Nea Jean are nevoie de ajutorul prietenilor sai
Telegraf Constanta - Marti, 12 Mai 2015
In ultimii 40 de ani a incantat cu vioara sa constanțenii melomani, iar numele lui Nea Jean rasuna in urechile tuturor celor care au fost, macar o data, la unul dintre spectacolele Teatrului Național de Opera și Balet...
Violonistul Nea Jean are nevoie de ajutorul prietenilor sai
Cei doi romani care vor sa vanda mobilier de lux frantuzesc de 1 milion de euro in primul an de la...
DailyBusiness.ro - Joi, 7 Mai 2015
Un bucurestean si un clujean au pornit recent un business in care au investit peste 600.000 de euro si de la care asteapta, numai in primul an, vanzari de 1 milion de euro. Este vorba de un showroom de mobilier de lux...
Cei doi romani care vor sa vanda mobilier de lux frantuzesc de 1 milion de euro in primul an de la...
DNA SOMEAZA SENATUL sa trimita toate documentele in cazul Sova si a celorlalte cereri ale...
Gandul - Marti, 21 Aprilie 2015
Directia Nationala Anticoruptie a facut o noua solicitare catre Senat, prin care cere, din nou, toate inscrisurile in cazul cererii de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova, dar si al celorlalte solicitari de acest...
DNA SOMEAZA SENATUL sa trimita toate documentele in cazul Sova si a celorlalte cereri ale...
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Miercuri, 15 Aprilie 2015
CS U. Craiova nu poate evolua in Cupele Europene Antrenorul formatiei CS Universitatea Craiova, Emil Sandoi, este dezamagit de decizia UEFA, conform careia gruparea olteana nu are dreptul de a participa in editia viitoare...
Condamnari in "penal", toleranta pe plan sportiv
Bursa - Vineri, 10 Aprilie 2015
Justitia continua sa faca ordine in fotbalul autohton. Audierile, arestarile, condamnarile si eliberarile se deruleaza fara oprire - nu iese bine din penitenciar un personaj ca imediat locul ii este luat de un altul, exact ca...
Condamnari in "penal", toleranta pe plan sportiv
Ciolos, la Parchet, dupa o plangere facuta de un condamnat din dosarul ICA
Telegraf Constanta - Joi, 9 Aprilie 2015
Fostul ministru al Agriculturii Dacian Ciolos a fost audiat ca martor, ieri, la Parchetul instantei supreme, intr-un dosar privind modul in care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila in cauza privatizarii ICA,...
Ciolos, la Parchet, dupa o plangere facuta de un condamnat din dosarul ICA
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Luni, 6 Aprilie 2015
CVM Tomis Constanța va evolua in turneul final rezervat speranțelor Sambata și duminica, Sala Polivalenta din Tulcea a gazduit partidele din cadrul turneului semifinal al Campionatului Național de volei rezervat...
"Un print al scenei - Gheorghe Cozorici" evocat in Serile de Poveste
Jurnalul National - Joi, 2 Aprilie 2015
Vezi galeria foto Din ciclul "O Seara de Poveste", Fundatia Geo Barton, in colaborare cu Teatrul National din Bucuresti, va prezinta vineri, 3 aprilie 2015, ora 19.00, la Sala Media, "Un print al scenei - Gheorghe...
"Un print al scenei - Gheorghe Cozorici" evocat in Serile de Poveste
DNA: Valcov a cumparat 101 tablouri, prin interpusi, de la case celebre de licitatii
Bursa - Sambata, 28 Martie 2015
Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a cumparat, prin interpusi, 101 tablouri de la case celebre de licitatii, operele de arta fiind ridicate de procurori, urmand a fi expertizate si predate unei institutii...
DNA: Valcov a cumparat 101 tablouri, prin interpusi, de la case celebre de licitatii
Dan Sultanescu: Cine castiga in lupta pentru paduri? Hotii sau vardistii? Dan Sultanescu: Cine castiga in lupta pentru paduri? Hotii sau vardistii?

Informatia zilei de ieri - presedintele Iohannis nu a preluat argumentele companiei austriece in blocarea Codului Silvic, ci argumentele... [continuare]

Dan Sultanescu: 
​​
Cum se va schimba politica, in urma 
​ofensivei  DNA? 6 efecte de urmarit Dan Sultanescu: ​​ Cum se va schimba politica, in urma ​ofensivei DNA? 6 efecte de urmarit

Romanii se bucura ca, in sfarsit, exista si corupti, nu doar coruptie. Activitatea DNA este receptata pozitiv de populatie, care simte ca,... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa