Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4302
-0.11%
USD
3.9271
-0.01%
XAU
142.18
-0.23%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 87 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Proiecții gratuite in memoria lui Jean Constantin
Telegraf Constanta - Vineri, 21 August 2015
Jean Constantin (21 august 1927 - 26 mai 2010) ar fi implinit, astazi, 88 de ani. Romanii, in special constanțenii - deoarece nea Jean este de-al lor, nascut fiind la Techirghiol -, nu l-au uitat. Dimpotriva, privesc și...
Proiecții gratuite in memoria lui Jean Constantin
Turisti din Franta cazati la familii din Crasna
Pandurul - Joi, 20 August 2015
O delegatie din Franta, condusa de Jean Louis Batiot, primarul localitatii Saint-Florent des Bois, se afla de ieri in comuna Crasna. Intre cele doua localitati exista relatii de colaborare inca din anul 2002. Anual, gorjenii...
Turisti din Franta cazati la familii din Crasna
Festivalul si Concursul International de Canto "Hariclea Darclée" - evenimente de mare renume
Adevarul Online - Sambata, 15 August 2015
Este omagierea pe care orasul natal al Haricleei Darclée si prin el, tara intreaga, o aduc legendarei soprane, creatoarea absoluta a arhetipalului rol Floria Tosca, eroina pucciniana. Mariana Nicolesco - inspiratoarea si...
Festivalul si Concursul International de Canto "Hariclea Darclée" - evenimente de mare renume
Știri pe scurt
Telegraf Constanta - Sambata, 15 August 2015
Prima ediție a Cupei „Brick” la bob pe rotile Duminica, de la ora 15.00, in parcarea magazinului „Brick” din Constanța se va desfașura un interesant concurs de starturi pentru bob cu rotile. La...
Fostele glorii spera in renașterea rugby-ului constanțean
Telegraf Constanta - Marti, 11 August 2015
Așa cum am mai anunțat, sambata, pe Stadionul „Mihai Naca” din Constanța, foștii componenți ai echipelor de rugby Farul Constanța din perioada 1960-2000 au sarbatorit cele șase titluri naționale de seniori...
Fostele glorii spera in renașterea rugby-ului constanțean
Stiri pe scurt
Timpul - Miercuri, 5 August 2015
Ultima ora 5 August 2015, ora 14:13 "Tema pentru acasa" aparuta la Paris Print Marime Font Romanul „Tema pentru acasa” („Devoir a reandre”) de Nicolae Dabija a aparut in aceste zile la...
Stiri pe scurt
Octavian Ursulescu: Ca a disparut festivalul de la Mamaia nu e nici o pierdere
Ziarul Ialomita - Marti, 4 August 2015
- Dialog cu Octavian Ursulescu,prezentatorul Festivalului Concurs "Trofeul Tineretii" Amara 2015 - Din nou la Amara. Va mai aduceti aminte de cate ori v-ati urcat pe aceasta scena alaturi de concurenti si in fata minunatului...
Procurorul Emilian Eva ramane in arest preventiv
Telegraf Constanta - Joi, 23 Iulie 2015
Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, ramane in arest preventiv, dispus in cazul sau in 10 iulie, in dosarul in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, activitate incompatibila cu...
Procurorul Emilian Eva ramane in arest preventiv
Procurorul traficant de tablouri, suspendat din functie
Telegraf Constanta - Marti, 14 Iulie 2015
Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, arestat pentru luare de mita in dosarul in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, a fost suspendat din functie de Consiliul Superior al...
Procurorul traficant de tablouri, suspendat din functie
Curs valutar
Timpul - Duminica, 28 Iunie 2015
Istorie 28 Iunie 2015, ora 09:39 Ce s-a intamplat pe 28 iunie de-a lungul istoriei Print Marime Font 1919 - A fost incheiat Tratatul de pace de la Versailles, intre Puterile Aliate si Germania. Delegatia romana,...
Curs valutar
Dan Sultanescu: Exercitiu de toleranta si empatie, sau 10 argumente pentru cele doua tabere Dan Sultanescu: Exercitiu de toleranta si empatie, sau 10 argumente pentru cele doua tabere

Stiu ca toleranta este ultimul lucru la care se gandesc cei care fac parte din taberele politice care se confrunta acum. In acelasi timp,... [continuare]

Dan Sultanescu: Cateva concluzii despre noul asalt la Ponta Dan Sultanescu: Cateva concluzii despre noul asalt la Ponta

1. Ponta a zis ca isi da demisia daca va fi urmarit penal. De ce nu face asta acum? Raspuns: Pentru ca decizia de incepere a urmaririi... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa