Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4070
-0.01%
USD
4.0166
+0.03%
XAU
139.63
-0.45%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Procurorul traficant de tablouri, suspendat din functie
Telegraf Constanta - Marti, 14 Iulie 2015
Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, arestat pentru luare de mita in dosarul in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, a fost suspendat din functie de Consiliul Superior al...
Procurorul traficant de tablouri, suspendat din functie
Curs valutar
Timpul - Duminica, 28 Iunie 2015
Istorie 28 Iunie 2015, ora 09:39 Ce s-a intamplat pe 28 iunie de-a lungul istoriei Print Marime Font 1919 - A fost incheiat Tratatul de pace de la Versailles, intre Puterile Aliate si Germania. Delegatia romana,...
Curs valutar
Bluza traditionala autohtona cucereste lumea
Bursa - Miercuri, 24 Iunie 2015
Ia autohtona este sarbatorita astazi in lumea intreaga. Cea mai frumoasa creatie vestimentara a acestui popor are parte de gloria binemeritata. In plus, bluza feminina traditionala este foarte aproape sa intre in mod oficial...
Bluza traditionala autohtona cucereste lumea
Oltenia se implica in lupta pentru Autostrada catre Vest
Curierul National - Marti, 23 Iunie 2015
Consiliul de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a trimis un memoriu la Bruxelles prin care cere realizarea autostrazii Craiova – Lugoj in perioada 2014-2020, nu un drum expres dupa 2030, asa cum se prevede in...
Oltenia se implica in lupta pentru Autostrada catre Vest
Proiecte de succes in infrastructura, turism si pentru dezvoltarea afacerilor
Bursa - Luni, 22 Iunie 2015
Rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune a crescut cu 0,2% in mai fata de luna aprilie, de la 54,22% la 54,42%, arata datele postate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene. Absorbtia curenta a crescut cu...
Proiecte de succes in infrastructura, turism si pentru dezvoltarea afacerilor
Sibiul interstelar. Brandauer si un alt fel de Mephisto
Adevarul Online - Duminica, 21 Iunie 2015
Brandauer este un actor austriac, poliglot, iubitor de cinema si teatru in egala masura, si cum sincer marturisea la intalnirea cu profesorul George Banu, de la Habitat, o librarie ca-n filme, dintr-un spatiu atat de potrivit...
Sibiul interstelar. Brandauer si un alt fel de Mephisto
Bucurestiul, in centrul proiectelor artistilor romani prezenti la Vienna Biennale 2015
DailyBusiness.ro - Marti, 16 Iunie 2015
Joi, 11 iunie, a avut loc deschiderea oficiala a primei bienale multidisciplinare Vienna Biennale 2015: Ideas For Change, care propune, simultan, o gama larga de lucrari creative din domeniul artei, designului si...
Bucurestiul, in centrul proiectelor artistilor romani prezenti la Vienna Biennale 2015
Știri pe scurt
Telegraf Constanta - Luni, 15 Iunie 2015
Halep joaca direct in turul secund la Birmingham Tenismena constanțeana Simona Halep, cap de serie nr. 1, va evolua direct in turul al doilea al turneului de la Birmingham (Anglia), dotat cu premii in valoare totala de...
Unul dintre monstrii sacri ai filmului a fost dat uitarii! Cum arata crucea de la capataiul...
Cancan - Vineri, 12 Iunie 2015
Puiu Calinescu a fost unul dintre monstrii sacri ai cinematografiei romanesti, insa din pacate, de ani buni, a fost dat uitarii. Pana si crucea care aminteste ce om se odihneste in cimitirul Bellu, a fost pusa de angajatii...
Unul dintre monstrii sacri ai filmului a fost dat uitarii! Cum arata crucea de la capataiul...
Mutilarea legislatiei penale. Amnistia lui Nicolicea
Adevarul Online - Miercuri, 10 Iunie 2015
Domnul Nicolicea are o inteligenta juridica de un specific cu totul aparte. Stilul sau imi aminteste de un excelent scheci TV, in care Dem Radulescu intra intr-un birt si-i cere o sticla de bautura vanzatorului, jucat de Jean...
Mutilarea legislatiei penale. Amnistia lui Nicolicea
Dan Sultanescu: Exercitiu de toleranta si empatie, sau 10 argumente pentru cele doua tabere Dan Sultanescu: Exercitiu de toleranta si empatie, sau 10 argumente pentru cele doua tabere

Stiu ca toleranta este ultimul lucru la care se gandesc cei care fac parte din taberele politice care se confrunta acum. In acelasi timp,... [continuare]

Dan Sultanescu: Cateva concluzii despre noul asalt la Ponta Dan Sultanescu: Cateva concluzii despre noul asalt la Ponta

1. Ponta a zis ca isi da demisia daca va fi urmarit penal. De ce nu face asta acum? Raspuns: Pentru ca decizia de incepere a urmaririi... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa