Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4800
-0.30%
USD
3.9888
-0.23%
XAU
164.42
-1.06%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 86 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Dan Voiculescu ramane condamnat la 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva
Telegraf Constanta - Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Dan Voiculescu ramane cu condamnarea de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a respins, ieri, cererea de anulare a pedepsei, decizia fiind definitiva. Hotararea a fost luata de un...
Dan Voiculescu ramane condamnat la 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva
2014, o retrospectiva. Si o intrebare
Adevarul Online - Marti, 30 Decembrie 2014
In 2014, societatea cvila a facut dovada ca manipularea are o limita, si ca nu, "cartile" nu sunt scrise dinainte de politicieni. Alegerea lui Iohannis drept presedinte, cind toate sondajele il creditau pe Victor Ponta, e o...
2014, o retrospectiva. Si o intrebare
114 elevi din școlile constanțene invața sa fie lideri
Telegraf Constanta - Luni, 22 Decembrie 2014
Elevii constanțeni au parte de un inceput de vacanța incarcat de evenimente. De sambata, 20 decembrie, și pana astazi, in cadrul proiectului "Zambete pentru viitor", proiect cu implementare naționala inițiat de Școala...
114 elevi din școlile constanțene invața sa fie lideri
Voluntarii constanțeni aduc bucurii celor in nevoie
Telegraf Constanta - Vineri, 19 Decembrie 2014
Peste 100 de voluntari din trei organizații non-guvernamentale constanțene (Asociatia Civicum Voluntaris, Asociatia TEAM, Asociatia Solidaritatea Femeilor Dobrogene) sunt parteneri in proiectul "Iarna bucuriile sunt multe"....
Voluntarii constanțeni aduc bucurii celor in nevoie
A fost o data...
Telegraf Constanta - Vineri, 19 Decembrie 2014
19 decembrie 1741 - A murit Vitus Bering, navigator si explorator danez aflat in serviciul Rusiei; a traversat marea si stramtoarea care ii poarta numele (Bering), ajungand pana la tarmurile de nord-vest ale peninsulei...
Programe dedicate Revolutiei din decembrie 1989 la TVR
DailyBusiness.ro - Marti, 16 Decembrie 2014
Momentele importante Revolutiei din 1989, evenimentele ce au marcat istoria Romaniei vor fi reflectate in programele TVR in acest final de decembrie. Alaturi de proiectul maratonA Dupa 25 de ani, proiect ce se deruleaza la...
Programe dedicate Revolutiei din decembrie 1989 la TVR
"Brancusi din eternitate", eligibil pentru o nominalizare la Globul de Aur
Telegraf Constanta - Joi, 4 Decembrie 2014
Lungmetrajul "Brancusi din eternitate", in regia lui Adrian Popovici, se numara printre cele 53 de productii cinematografice din intreaga lume considerate eligibile pentru o nominalizare la premiile Globul de Aur 2015, la...
"Brancusi din eternitate", eligibil pentru o nominalizare la Globul de Aur
Ultimul minut
Telegraf Constanta - Joi, 4 Decembrie 2014
Zotta spune ca Dusan Uhrin jr. va antrena FC Brașov din 10 ianuarie Directorul general al echipei FC Brasov, Constantin Zotta a declarat, ieri, ca l-a ales pe cehul Dusan Uhrin jr. pentru functia de antrenor principal...
A fost o data...
Telegraf Constanta - Joi, 4 Decembrie 2014
4 decembrie 1131 - A murit poetul persan Omar Khayyam, cunoscut mai ales pentru catrenele sale "Rubayyatele lui Omar Khayyam"; a fost si un matematician si astronom celebru ce a contribuit la reforma calendarului musulman...
Tonitza, Grigorescu, Aman si Luchian, la licitatie
Telegraf Constanta - Vineri, 28 Noiembrie 2014
Mai multe tablouri purtand semnaturi celebre precum Nicolae Tonitza, Nicolae Grigorescu, Theodor Aman si Stefan Luchian vor fi scoase la licitatie, la inceputul lunii viitoare, la Casa Capsa din Bucuresti. Este vorba despre...
Tonitza, Grigorescu, Aman si Luchian, la licitatie
Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania

Dupa alegeri, am constatat o preocupare constanta in zona PNL si a dreptei de a contesta legitimitatea lui Victor Ponta, pentru ca a pierdut... [continuare]

Dan Sultanescu: Vesti bune din Moldova Dan Sultanescu: Vesti bune din Moldova

Vad analize despre cat de rau ii va fi Moldovei pentru ca e rupta in doua de votul de duminica. Cateva observatii optimiste: 1. Altadata,... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online