Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4488
-0.30%
USD
3.9835
-0.15%
XAU
169.08
+0.09%
Arhiva stiri
 
Horoscop
DEX Online

Celebritati

Jean Constantin

Profesie
actor

Data si locul nasterii
21 August 1928 - Techirghiol

Varsta: 88 de ani

La 27 ianuarie 2007, actorul Jean Constantin a fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, in cadrul unui ceremonial desfasurat intr-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Ceremonia de investitura a fost prezidata de Marele Maestru al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, Ducele Don Basilio Cali de Rodez. Dupa acesta s-a aflat ca de fapt Ordinul Cavalerilor de Malta este o alta organizatie, iar maestrul Jean Constantin a fost inselat.
Filmografia
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) .... Unchiul Florica
Sexy Harem Ada-Kaleh (1999)
Paradisul in direct (1995)
A doua cadere a Constantinopolului (1993)
Atac in biblioteca (1992)
Miss Litoral (1990)
Chirita la Iasi (1987)
In fiecare zi mi-e dor de tine (1987)
Coana Chirita (1986)
Colierul de turcoaze (1985)
Masca de argint (1985)
Sosesc pasarile calatoare (1984)
Am o idee (1981)
Duelul (1981) .... Limba
Un echipaj pentru Singapore (1981)
Iancu Jianu, haiducul (1981)
Pruncul, petrolul si Ardelenii (1981)
"Fin du Marquisat d'Aurel, La" (1980) (mini) TV Series .... Le fermier de Saint-Trinit
Al treilea salt mortal (1980)
Nea Marin miliardar (1979) .... Mob Boss #1
Bratele Afroditei (1978)
Expresul de Buftea (1978)
Revansa (1978) .... Limba
Eu, tu si Ovidiu (1977)
Impuscaturi sub clar de luna (1977)
Cuibul salamandrelor (1976) .... Jean
Gloria nu cinta (1976)
Toate panzele sus (film) (1976) .... Ismail
Zile fierbinti (1976)
Evadarea (1975)
Mastodontul (1975)
Nemuritorii (1974)
Nu filmam sa ne amuzam (1974)
Explozia (1973) .... Tilica
"Révolte des Haidouks, La" (1972) TV Series .... Parpanghul
Adio, draga Nela! (1972)
Felix si Otilia (1972)
B.D. la munte si la mare (1971) .... Patraulea
B.D. in alerta (1970) .... Patraulea
Brigada Diverse intra in actiune (1970) .... Patraulea
Haiducii lui Saptecai (1970)
Zestrea domnitei Ralu (1970)
Canarul si viscolul (1969)
Prea mic pentru un razboi atit de mare (1969)
Razbunarea haiducilor (1968) .... Parpanghel
Zile de vara (1968) .... Aurel
Maiorul si moartea (1967)
Caïd de Champignol, Le (1965)
Procesul alb (1965)
Candide ou l'optimisme au XXe siècle (1961) .... Fourak
Baron de l'écluse, Le (1960) .... Prince Sadokkan
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Jean_Constantin

Galerie foto

 

Ultimele stiri

Curs valutar
Timpul - Luni, 25 Iulie 2016
Arta 25 Iulie 2016, ora 08:00 Din editia print 100 de ani de la nașterea pictorului Mihai Grecu: Artistul ghinionist Print Marime Font Pagini din cartea in pregatire Amintiri la intamplare Toți cei carora le...
Curs valutar
REVISTA PRESEI 30.06.2016
Bursa - Joi, 30 Iunie 2016
* ADEVARUL * Scotia incearca sa ramana in UE Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, s-a deplasat, miercuri, la Bruxelles, intr-o vizita neanuntata, pentru a discuta cu liderii UE despre posibilitatea ca tara sa sa ramana in...
Rezultat final: 51,9% dintre britanici au votat pentru Brexit; Cameron demisioneaza
Bursa - Sambata, 25 Iunie 2016
* Rezultat final - 51,9% dintre britanici au votat pentru Brexit, iar 48,1%, pentru ramanerea in UE Va tinem la curent cu cele mai noi informatii despre referendumul din Marea Britanie privind iesirea din Uniunea Europeana. *...
Rezultat final: 51,9% dintre britanici au votat pentru Brexit; Cameron demisioneaza
Presedintii Romaniei si Italiei saluta cooperarea economica, la Forumul economic - "Investitiile...
Curierul National - Joi, 16 Iunie 2016
Cu prilejul vizitei oficiale in Romania, la invitatia Presedintelui Romaniei Klaus Johannis, Presedintele Republicii Italiene Sergio Mattarella a participat astazi la Forumul economic “Investitiile italiene in Romania...
Presedintii Romaniei si Italiei saluta cooperarea economica, la Forumul economic - "Investitiile...
Presedintii Romaniei si Italiei saluta cooperarea economica, la Forumul economic - "Investitiile...
Curierul National - Miercuri, 15 Iunie 2016
Cu prilejul vizitei oficiale in Romania, la invitatia Presedintelui Romaniei Klaus Johannis, Presedintele Republicii Italiene Sergio Mattarella a participat astazi la Forumul economic “Investitiile italiene in Romania...
Presedintii Romaniei si Italiei saluta cooperarea economica, la Forumul economic - "Investitiile...
Gabriela Firea - pe primul loc in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, cu 42,4% din voturi
Bursa - Duminica, 5 Iunie 2016
* ACTUALIZARE 21:40 IRES: Primele rezultate pentru primariile sectoarelor din Bucuresti Pentru sectoarele Capitalei, conform Sondajului IRES, cei care au obtinut cele mai multe voturi pentru functia de primar, conform IRES,...
Gabriela Firea - pe primul loc in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, cu 42,4% din voturi
"Fir-ar mama ei de viata"
Jurnalul National - Luni, 9 Mai 2016
Toamna a venit, piesa s-a sfarsit, iesi din scena acum, paiata, teatrul este gol, viata e un rol, fir-ar mama ei de viata”. Ropote de aplauze, spec­tatorii ii scandeaza numele ridicati in picioare, „Jean,...
"Fir-ar mama ei de viata"
Drumurile Unirii (II). Luminile Parisului
Timpul - Marti, 12 Aprilie 2016
Prima oara am facut-o tot intr-o ipostaza mai deosebita, la 27 martie 2013, cand exercitam funcția de ministru și am fost invitat de Asociația studenților și doctoranzilor din R. Moldova stabiliți in Franța, cu o...
Drumurile Unirii (II). Luminile Parisului
Se bate cu pumnii in piept ca merge mereu in vizita la Mariuca, insa Angelica sare peste vizita
Cancan - Marti, 23 Februarie 2016
Angelica Constantin, mama naturala a Mariucai, are dreptul sa-și vada fiica o data pe luna la orfelinat, insa cand trebuie sa-și viziteze copilul spune pas. S-a luptat sa o ia pe Mariuca din mediul curat in care traia in...
Se bate cu pumnii in piept ca merge mereu in vizita la Mariuca, insa Angelica sare peste vizita
VERDICT: Imagini cu un puternic impact emoțional pentru admiratoarele Adelinei Pestrițu! "Nu poți...
Cancan - Vineri, 19 Februarie 2016
Adelina Pestrițu, Cristina Cioran și Ozana Barabancea se afla printre vedetele care au primit bile negre, saptamana asta, la capitolul vestimentație! Ele au fost criticate de fashion editor-ul revistei “Ciao", care...
VERDICT: Imagini cu un puternic impact emoțional pentru admiratoarele Adelinei Pestrițu! "Nu poți...
5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor 5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor

Desi nu mai detine functia de prim-ministru, PSD are in continuare cele mai importante sanse sa castige alegerile de anul viitor. Stiu, cei... [continuare]

Societatea in care invingatorul ia totul Societatea in care invingatorul ia totul

Am sa fac ceva ce nimeni din tabara cealalta nu a facut vreodata - am sa urez succes noului guvern Iohannis, cu toata sinceritatea. Am sa... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa