Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4353
-0.05%
USD
3.9273
+1.47%
XAU
142.51
+0.89%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Oana Sarbu

Profesie
cantareata

Data si locul nasterii
13 Mai 1968 - Bucuresti

Varsta: 47 de ani

Oana Sarbu este o cantareata de muzica usoara si actrita romanca. Este fiica lui Romulus Sarbu unul din membri celebrului cuplu comic-fantezist Anton si Romica de la teatrul „Constantin Tanase”.
Activitate
In 1985 cistiga trofeul „Steaua fara nume”, iar in 1986, „Premiul Tineretii” la Festivalul „Mamaia '86”. Si-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevarata moda; ani la rand, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat in acest film, Dana.
Unul din momentele de rascruce ale vietii ei este anul 1997, cind scapa cu viata dintr-un accident de masina.
Realizeaza o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM. Sustine turnee in Statele Unite ale Americii, Germania si Israel. Actualmente activeaza la teatrul „Constantin Tanase” si, impreuna cu Catalin Crisan realizeaza emisiunea de televiziune „Domnul/Doamna de la ora 5”, la postul Romantica.
Discografie
Lumea basmelor
Sarbatori acasa
Te asteptam sa vii, Mos Craciun! (impreuna cu Robert Turcescu, Stefan Banica jr., Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminita Anghel si Narcisa Suciu)
Filmografie
Liceenii (1986)
Extemporal la dirigentie (1987)
Vulcanul stins (1987)
Liceenii rock 'n' roll (1990)
Liceenii in alerta (1992)
Secretul Mariei (2006)
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Oana_Sarbu

Ultimele stiri

Robert Turcescu, foarte aproape sa-si asume rolul de tata! Vezi cum arata sotia "colonelului", cu...
Cancan - Sambata, 11 Iulie 2015
Inca putin mai are realizatorul radio-TV Robert Turcescu pana cand va deveni tata pentru a doua oara. Actuala lui sotie a intrat in ultimul trimestru al sarcinii, astfel ca fericitul eveniment nu mai are mult pana ce se va...
Robert Turcescu, foarte aproape sa-si asume rolul de tata! Vezi cum arata sotia "colonelului", cu...
Robert Turcescu, foarte aproape sa-si asume rolul de tata! Vezi cum arata sotia "colonelului", cu...
Cancan - Sambata, 11 Iulie 2015
Inca putin mai are realizatorul radio-TV Robert Turcescu pana cand va deveni tata pentru a doua oara. Actuala lui sotie a intrat in ultimul trimestru al sarcinii, astfel ca fericitul eveniment nu mai are mult pana ce se va...
Robert Turcescu, foarte aproape sa-si asume rolul de tata! Vezi cum arata sotia "colonelului", cu...
Alina Mungiu-Pippidi: Zana presedintelui. Reflectii dupa Adriana Saftoiu
Adevarul Online - Miercuri, 17 Iunie 2015
Traian Basescu a ajuns la Cotroceni din intamplare, un om cu talente, dar si defecte, care insa au triumfat din cauza ca a avut un anturaj necritic. Acesta e avertismentul Adrianei. Cine e anturajul necritic? Nu...
Alina Mungiu-Pippidi: Zana presedintelui. Reflectii dupa Adriana Saftoiu
Zeci de fosti si actuali parlamentari si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare incalcand...
Curierul National - Vineri, 12 Iunie 2015
Angajarea rudelor de catre parlamentari reprezinta un conflict de interese pentru care mai multi parlamentari au fost condamnati deja definitiv fie la amende penale, fie la inchisoare cu suspendare, informeaza B1.ro. Camera...
Si-au aruncat hainele pe geam si s-au balacarit ca la usa cortului! Super-vedetele care au uitat de...
Cancan - Vineri, 6 Martie 2015
De-a lungul timpului, showbiz-ul romanesc a avut parte de despartiri furtunoase, cu scandaluri intens mediatizate. CANCAN.ro va prezinta astazi topul celor mai rasunatoare divorturi din viata mondena a ultimilor ani. S-au...
Si-au aruncat hainele pe geam si s-au balacarit ca la usa cortului! Super-vedetele care au uitat de...
Comunicat de presa - (23 ianuarie 2015) Ref.: Decrete semnate de Președintele Romaniei, domnul...
Presedentie - Sambata, 24 Ianuarie 2015
Numire in funcția de judecator: - Domnul Minaev Iulian, Judecatoria Constanța; - Doamna Magdaș Alexandra, Judecatoria Sectorului 5, București; - Domnul Cristurean Ciprian Gabriel, Judecatoria Cluj-Napoca; - Doamna Orza...
Cele mai rasunatoare dosare de coruptie din 2014: Microsoft, Carpatica si retrocedarile ilegale
Telegraf Constanta - Joi, 1 Ianuarie 2015
Parlamentari, fosti ministri, presedinti de consiliu judetean si seful DIICOT au ajuns in atentia anchetatorilor pentru trafic de influenta, dare si luare de mita sau abuz in serviciu, cazurile Microsoft, Carpatica sau cele...
Cele mai rasunatoare dosare de coruptie din 2014: Microsoft, Carpatica si retrocedarile ilegale
Se inchide in casa de Craciun! Ce veste a primit Roxana ex. Trident cand credea ca, in sfarsit, isi...
Cancan - Marti, 23 Decembrie 2014
Nici macar de Sarbatori nu va avea bucuria de a-si tine fetita in brate! Roxana Sarbu a trait cu aceasta speranta pana in ultima clipa, insa fostul ei iubit i-a dat o veste in urma careia parca i-a cazut cerul in cap! De mai...
Se inchide in casa de Craciun! Ce veste a primit Roxana ex. Trident cand credea ca, in sfarsit, isi...
Roxana Sarbu a aflat motivul pentru care fiica sa nu vrea sa o vada. "Pentru ca l-am batut pe tatal...
Cancan - Joi, 4 Decembrie 2014
Roxana Sarbu se topeste de dorul fiicei sale Oana, in varsta de sase ani. Vedeta isi vede copilul cam de doua ori pe luna insa nu o poate strange in brate pentru ca micuta o respinge. De curand a aflat si motivul iar...
Victor Ponta isi recunoaste infrangerea
Bursa - Duminica, 16 Noiembrie 2014
* Actualizare 23:34 Ponta nu demisioneaza din fruntea Guvernului Premierul Victor Ponta a respins "categoric" ideea demisiei din fruntea Guvernului cat timp colegii nu ii cer acest lucru. Candidatul PSD-UNPR-PC a afirmat, la...
Victor Ponta isi recunoaste infrangerea
Dan Sultanescu: Exercitiu de toleranta si empatie, sau 10 argumente pentru cele doua tabere Dan Sultanescu: Exercitiu de toleranta si empatie, sau 10 argumente pentru cele doua tabere

Stiu ca toleranta este ultimul lucru la care se gandesc cei care fac parte din taberele politice care se confrunta acum. In acelasi timp,... [continuare]

Dan Sultanescu: Cateva concluzii despre noul asalt la Ponta Dan Sultanescu: Cateva concluzii despre noul asalt la Ponta

1. Ponta a zis ca isi da demisia daca va fi urmarit penal. De ce nu face asta acum? Raspuns: Pentru ca decizia de incepere a urmaririi... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa