Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4615
-0.16%
USD
4.0219
-1.02%
XAU
173.24
+0.41%
Arhiva stiri
 
Horoscop
DEX Online

Celebritati

Oana Sarbu

Profesie
cantareata

Data si locul nasterii
13 Mai 1968 - Bucuresti

Varsta: 48 de ani

Oana Sarbu este o cantareata de muzica usoara si actrita romanca. Este fiica lui Romulus Sarbu unul din membri celebrului cuplu comic-fantezist Anton si Romica de la teatrul „Constantin Tanase”.
Activitate
In 1985 cistiga trofeul „Steaua fara nume”, iar in 1986, „Premiul Tineretii” la Festivalul „Mamaia '86”. Si-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevarata moda; ani la rand, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat in acest film, Dana.
Unul din momentele de rascruce ale vietii ei este anul 1997, cind scapa cu viata dintr-un accident de masina.
Realizeaza o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM. Sustine turnee in Statele Unite ale Americii, Germania si Israel. Actualmente activeaza la teatrul „Constantin Tanase” si, impreuna cu Catalin Crisan realizeaza emisiunea de televiziune „Domnul/Doamna de la ora 5”, la postul Romantica.
Discografie
Lumea basmelor
Sarbatori acasa
Te asteptam sa vii, Mos Craciun! (impreuna cu Robert Turcescu, Stefan Banica jr., Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminita Anghel si Narcisa Suciu)
Filmografie
Liceenii (1986)
Extemporal la dirigentie (1987)
Vulcanul stins (1987)
Liceenii rock 'n' roll (1990)
Liceenii in alerta (1992)
Secretul Mariei (2006)
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Oana_Sarbu

Ultimele stiri

Alina si Vasile, precum Lenuta si Nicu odinioara
Adevarul Online - Miercuri, 8 Iunie 2016
Vasile Blaga a fost pe mai departe ceea ce se cheama un om orientat. A intrat repede in politica, in cea noua, post-revolutionara, pretins democratica, chiar daca a facut-o din pozitia de membru al FSN, partid care numai de...
Alina si Vasile, precum Lenuta si Nicu odinioara
Call Center-ul MAE, deservit de o firma cu radacini panameze
Jurnalul National - Miercuri, 8 Iunie 2016
Vezi galeria foto Ministerul Afacerilor Externe a desemnat, prin negociere directa, o companie controlata de catre actionarul echipei Dinamo, Nicolae Badea, pentru furnizarea de servicii de centru de apel la sediul...
Call Center-ul MAE, deservit de o firma cu radacini panameze
REVISTA PRESEI 02.04.2016
Bursa - Sambata, 2 Aprilie 2016
* ADEVARUL * Terorismul nuclear, noua amenintare mondiala La Summitul Securitatii Nucleare, desfasurat in acest sfarsit de saptamana la Washington si gazduit de presedintelui SUA Barack Obama, liderii lumii au incercat sa...
Mitica Popescu, ultimul romantic al țarii intr-o misiune aproape imposibila. S-a "luptat" cu o ușa...
Cancan - Vineri, 11 Martie 2016
Unul dintre cei mai mari romantici ai țarii noastre, actorul Mitica Popescu, a fost fotografiat in urma cu cateva zile cand incerca sa gaseasca buchetul perfect de flori, pe care sa il ofere in dar. Insa s-a lovit de niște...
Rizea, salvat de dragul copilului adoptat
Jurnalul National - Joi, 10 Martie 2016
Adrian Manolache Vezi galeria foto Camera Deputaților a aprobat, ieri, doar cererea de reținere a deputatului Cristian Rizea. Solicitarea pentru arestare preventiva a fost respinsa la o diferența de doar doua voturi....
Rizea, salvat de dragul copilului adoptat
Familii si famiglii in politica
Jurnalul National - Vineri, 5 Februarie 2016
Ca si in cazul altor meserii, si pasiunea pentru politica are tendinta de a se manifesta in familie. In politica romaneasca sunt cazuri relativ numeroase in care exista doi politicieni in aceeasi familie, uneori chiar la...
Familii si famiglii in politica
O vedeai in fiecare zi la Antena 1, dar acum n-o mai recunosti! Cum arata o celebra prezentatoare...
Cancan - Joi, 28 Ianuarie 2016
De cand a disparut din lumina reflectoarelor, Oana Frigescu s-a schimbat total. Am putea spune chiar ca este de nerecunoscut! CANCAN.ro a fotografiat-o, recent, in ipostaze interesante. Daca atunci cand aparea la pupitrul...
Telenovela de 60.000.000 de euro! "Bebelusa" a rupt logodna pentru "Gaddafi Jr." de Arges
Cancan - Luni, 18 Ianuarie 2016
Inceputul anului 2016 se pare ca este unul cu noroc pentru Ionut Lazar, fiul milionarului Benone Lazar, si Roxana Niculae, "bebelusa" de la Cronica Carcotasilor. Principalul motiv este ca cei doi formeaza unul dintre cele mai...
Telenovela de 60.000.000 de euro! "Bebelusa" a rupt logodna pentru "Gaddafi Jr." de Arges
Cancan - Luni, 18 Ianuarie 2016
Inceputul anului 2016 se pare ca este unul cu noroc pentru Ionut Lazar, fiul milionarului Benone Lazar, si Roxana Niculae, "bebelusa" de la Cronica Carcotasilor. Principalul motiv este ca cei doi formeaza unul dintre cele mai...
Clubul parlamentarilor care si-au pierdut joburile
Jurnalul National - Marti, 5 Ianuarie 2016
Vezi galeria foto Legislatura 2012-2016 arata ca functia de parlamentar este printre cele mai inconstante dintre slujbele la stat. Circa 10% dintre deputati si senatori nu-si pot pastra acelasi loc de munca timp de patru...
Clubul parlamentarilor care si-au pierdut joburile
5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor 5 motive pentru care PSD poate castiga usor alegerile de anul viitor

Desi nu mai detine functia de prim-ministru, PSD are in continuare cele mai importante sanse sa castige alegerile de anul viitor. Stiu, cei... [continuare]

Societatea in care invingatorul ia totul Societatea in care invingatorul ia totul

Am sa fac ceva ce nimeni din tabara cealalta nu a facut vreodata - am sa urez succes noului guvern Iohannis, cu toata sinceritatea. Am sa... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri  /   Cookies
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa