Newsletter
Curs valutar
EUR
4.4424
-0.06%
USD
3.9157
-0.45%
XAU
159.25
-1.33%
Arhiva stiri
 
Horoscop
Program TV
DEX Online

Celebritati

Oana Sarbu

Profesie
cantareata

Data si locul nasterii
13 Mai 1968 - Bucuresti

Varsta: 46 de ani

Oana Sarbu este o cantareata de muzica usoara si actrita romanca. Este fiica lui Romulus Sarbu unul din membri celebrului cuplu comic-fantezist Anton si Romica de la teatrul „Constantin Tanase”.
Activitate
In 1985 cistiga trofeul „Steaua fara nume”, iar in 1986, „Premiul Tineretii” la Festivalul „Mamaia '86”. Si-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevarata moda; ani la rand, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat in acest film, Dana.
Unul din momentele de rascruce ale vietii ei este anul 1997, cind scapa cu viata dintr-un accident de masina.
Realizeaza o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM. Sustine turnee in Statele Unite ale Americii, Germania si Israel. Actualmente activeaza la teatrul „Constantin Tanase” si, impreuna cu Catalin Crisan realizeaza emisiunea de televiziune „Domnul/Doamna de la ora 5”, la postul Romantica.
Discografie
Lumea basmelor
Sarbatori acasa
Te asteptam sa vii, Mos Craciun! (impreuna cu Robert Turcescu, Stefan Banica jr., Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminita Anghel si Narcisa Suciu)
Filmografie
Liceenii (1986)
Extemporal la dirigentie (1987)
Vulcanul stins (1987)
Liceenii rock 'n' roll (1990)
Liceenii in alerta (1992)
Secretul Mariei (2006)
Textul este disponibil sub licenta GNU pentru documentatie libera.
Versiunea originala a acestui articol se afla la: http://ro.wikipedia.org/wiki/Oana_Sarbu

Ultimele stiri

Cele mai rasunatoare dosare de coruptie din 2014: Microsoft, Carpatica si retrocedarile ilegale
Telegraf Constanta - Joi, 1 Ianuarie 2015
Parlamentari, fosti ministri, presedinti de consiliu judetean si seful DIICOT au ajuns in atentia anchetatorilor pentru trafic de influenta, dare si luare de mita sau abuz in serviciu, cazurile Microsoft, Carpatica sau cele...
Cele mai rasunatoare dosare de coruptie din 2014: Microsoft, Carpatica si retrocedarile ilegale
Se inchide in casa de Craciun! Ce veste a primit Roxana ex. Trident cand credea ca, in sfarsit, isi...
Cancan - Marti, 23 Decembrie 2014
Nici macar de Sarbatori nu va avea bucuria de a-si tine fetita in brate! Roxana Sarbu a trait cu aceasta speranta pana in ultima clipa, insa fostul ei iubit i-a dat o veste in urma careia parca i-a cazut cerul in cap! De mai...
Se inchide in casa de Craciun! Ce veste a primit Roxana ex. Trident cand credea ca, in sfarsit, isi...
Roxana Sarbu a aflat motivul pentru care fiica sa nu vrea sa o vada. "Pentru ca l-am batut pe tatal...
Cancan - Joi, 4 Decembrie 2014
Roxana Sarbu se topeste de dorul fiicei sale Oana, in varsta de sase ani. Vedeta isi vede copilul cam de doua ori pe luna insa nu o poate strange in brate pentru ca micuta o respinge. De curand a aflat si motivul iar...
Victor Ponta isi recunoaste infrangerea
Bursa - Duminica, 16 Noiembrie 2014
* Actualizare 23:34 Ponta nu demisioneaza din fruntea Guvernului Premierul Victor Ponta a respins "categoric" ideea demisiei din fruntea Guvernului cat timp colegii nu ii cer acest lucru. Candidatul PSD-UNPR-PC a afirmat, la...
Victor Ponta isi recunoaste infrangerea
Primele imagini cu Robert Turcescu alaturi de noua lui sotie, la o luna dupa ce s-au casatorit! Cum...
Cancan - Marti, 11 Noiembrie 2014
S-au casatorit in urma cu mai putin de doua luni, dar se comporta ca un cuplu aflat la prima intalnire. Robert Turcescu si sotia lui au fost filmati intr-o dupa amiaza de toamna, in timp ce se relaxau la mall. Imaginile...
Umilita in ultimul hal de fostul sot! Roxanei Sarbu au ajuns sa i se lungeasca ochii dupa fetita ei...
Cancan - Luni, 20 Octombrie 2014
Desi judecatorii au decis ca Roxana Sarbu poate petrece doua weekend-uri pe luna in compania fiicei sale, se pare ca fostul iubit nu-i permite acest lucru. Barbatul ar fi mereu prezent la intalniri si ar fi invatat-o pe...
Umilita in ultimul hal de fostul sot! Roxanei Sarbu au ajuns sa i se lungeasca ochii dupa fetita ei...
La banii nostri nu ne mai permitem si demnitate
Adevarul Online - Luni, 13 Octombrie 2014
Restul, ramanem o mare de idealisti, ingropati in utopii dezamagitoare, masa de manevra in manipulari ieftine la care participam doar pentru a ne plange de mila la final. E peste puterea unui om normal de a intelege cum un...
La banii nostri nu ne mai permitem si demnitate
Blitz
Ziarul Ialomita - Joi, 9 Octombrie 2014
- Iata ca ofițerul acoperit de la B1-tv s-a casatorit descoperit. Avand o relație de 10 ani cu Oana Sarbu s-a desparțit acoperit in luna februarie a acestui an și tot acoperit a intalnit o alta Oana, de data asta...
Turcescu a tinut bine de bani! A facut petrecerea de nunta intr-o pizzerie, alaturi de alti clienti...
Cancan - Sambata, 4 Octombrie 2014
Robert Turcescu s-a casatorit astazi cu Oana Nutu, o femeie cu 14 ani mai tanara decat el. Proaspata sotie a jurnalistului este designer vestimentar, iar rochia ei de mireasa a atras toate privirile. Oana si-a facut astazi...
Singurele declaratii ale lui Robert Turcescu despre cel mai intim secret al lui! Cum a raspuns la...
Cancan - Luni, 29 Septembrie 2014
Lumea mondena exploda duminica la stirea ca prezentatorul TV Robert Turcescu s-a casatorit. Lucrurile n-au stat insa chiar asa, dar in toata povestea exista si un sambure de adevar: ceremonia ar urma sa aiba loc sambata...
Dan Sultanescu: Pentru o ideologie a Statului Roman Dan Sultanescu: Pentru o ideologie a Statului Roman

Am ajuns in secolul 21, in care Romania, ca stat membru al UE si NATO, este in fata unei sanse istorice – aceea de a-si consolida... [continuare]

Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania Dan Sultanescu: Legitimitati multiple si o sansa istorica pentru Romania

Dupa alegeri, am constatat o preocupare constanta in zona PNL si a dreptei de a contesta legitimitatea lui Victor Ponta, pentru ca a pierdut... [continuare]

Alte opinii InfoPortal
Clasament fotbal Liga I
1 Steaua Bucureşti 21
2 CFR 1907 Cluj 19
3 Astra Giurgiu 18
4 Dinamo Bucureşti 18
5 ASA Târgu-Mureş 15
6 Petrolul Ploieşti 14
7 FC Botoşani 14
Vezi tot clasamentul
Auto
© 2005-2008   InfoPortal  /   Conditii de utilizare  /   Contact  /   Harta site  /   Resurse webmasteri
* InfoPortal este o marca inregistrata. Reproducerea integrala sau partiala a oricaror texte sau imagini de pe situl infoPortal.ro fara acordul prealabil este interzisa
Parteneri: ShopMania, ShopMania France, ShopMania Italy, ShopMania UK, ShopMania Australia, ShopMania India, ShopMania Hungary, ShopMania Mexico, ShopMania Spain, ShopMania Portugal, ShopMania Russia, ShopMania Brasil, ShopMania Poland, ShopMania Deutschland, Stiri Chisinau, Imobiliare, Anunturi auto, Legislatie auto, Noul cod rutier, Bascalie.ro, Jocuri, Horoscop, Cluburi, restaurante, hoteluri, baruri, Prieteni, Program TV, Program Cinema, Filme, Comedii, Telenovele, Filme adolescenti, Felicitari, Director web, Dictionar roman-englez, Dictionar englez-roman, Creare magazin online